Sinds 1990 zijn we al in deze tak van sport te vinden. Met gedegen technische opleidingen MTS en HTS, zijn we nog geen onoplosbare problemen tegengekomen.

Beveiligen bestaat uit meer dan apparaatjes monteren en leuke gadgets installeren.

Het begint met een gedegen analyse van de situatie. Wat is de waarde van de aanwezige spullen en hoe attractief zijn deze voor het inbrekersgilde? De VRKI(verbeterde risicoklasse-indeling) is daarbij de leidraad. Daarnaast is de gebruiker van het pand een belangrijke speler.

Met deze gegevens maken we een voorstel en als dit uitmondt in een opdracht, zullen we met grote zorg en aandacht de werkzaamheden uitvoeren. We doen ons best om de dagelijkse gang van zaken zo min mogelijk te verstoren, vragen naar uw wensen voordat we iets ophangen, dat ook op een andere plaats/manier kan. Uiteraard ruimen we al het afval dat vrijkomt op en proberen we alles net zo schoon achter te laten, als we het aantroffen

Zo hebben we al veel panden beveiligd. Van een winkeltje van 10m2 tot een opslag van 40.000m2.

En zoals bij alle technische installaties, kan er altijd iets stuk gaan. Geen zorgen, uw storing kan 24 uur per dag bij ons gemeld worden. U krijgt altijd iemand aan de telefoon die veel van uw installatie weet en meteen regelt dat iemand uw probleem komt oplossen.